bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecció d'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accesos a les diverses opcions del web:

Resultat de la cerca - Ordre alfabètic

AAA GROUP
Grupo de empresas especializado en la gestión de activos electrónicos usados, refurbished, pre-owned

Addsys, SL
Advanced Documentation Systems va ser creada per el mateix grup d'emprenedors de Global Networking Engineering, com a resultat de la seva gran experiència en el mercat elèctric.Advanced Documentation Systems (Addsys) neix amb la vocació de desenvolupar una eina de documentació de subestacions elèctriques que facilitarà la implantació de les noves tecnologies de protecció i control en el sector elèctric mundial.

ADSMEDIA MOBILE ADVERTISING
Gestió de la publicitat en el mòbil. Adsmedia ha desenvolupat un ad-server de gestió publicitària, que permet entre altres aplicacions de serveis gratuïts en mòbil.

Advancare
El 2007 aquesta tecnologia es generalitza i es porta a d'altres sectors, entre ells el de les Smart Cities on s'ofereixen solucions de sensorització ambiental i de paràmetres de contaminació en les ciutats. Entre aquest darrers destaca la solució per la mesura del soroll, mereixedora del 1r premi Smart Cities del BDigital Global Congress 2010. Actualment s'està desenvolupant una nova solució per sector de la recollida de brossa.

ANSUR
AnsuR Barcelona is part of AnsuR in Norway. International projects. Innovation. Own SW - saves lives

BIT FOR ID
seguridad informática basada en certificados digitalesCercador del directori

Camps de la cerca Nom de l'empresa
Sector de l'activitat1 2 ..8 Següent Següent